Nieuwe uitstraling DIAC

De dakenbranche is volop in ontwikkeling als het gaat over dakconstructies, dakafwerkingen, functies van daken, regelgeving en veilig werken op hoogte. Al die snelle ontwikkelingen eisen objectief inzicht en zekerheid. DIAC zet zich volop in voor professionele marktpartijen als het gaat over veiligheid en bescherming van kwalitatieve, duurzame en veilige daken.

Vakkundig, veilig en vertrouwd

Vanuit onze kernwaarden als kennis, wijsheid en innovatie hebben we een duidelijke boodschap geformuleerd. “DIAC. Vakkundig, veilig en vertrouwd.” Een boodschap die verwachtingen schept. Waar je ons ook aan mag houden als het gaat over zakelijk dakadvies en onafhankelijk dakonderzoek.

Dankzij deze kernboodschap verdiende ook de uitstraling van DIAC een opkikker. Vakkundig, veilig en vertrouwd. Welke uitstraling past daarbij? Een to-the-point, less is more, zekere uitstraling. En een vleugje stoer, vinden wij. En dus is dat de huisstijl waar je nu naar kijkt. Zowel logo, huisstijlelementen, als middelen zoals de website hebben deze transformatie ondergaan.

En nu past dat wat we uitstralen, weer bij dat wat we zijn.

De nieuwe opbouw van de website biedt je bovendien houvast in de vorm van servicecategorieën met daarbinnen de relevante diensten. Navigeer als professional vanaf nu dus eenvoudig naar de specifieke service waar je naar op zoek bent, zonder te verdwalen.

Laat je weten wat je van onze nieuwe uitstraling vindt?

Lees verder

Meer interessante artikelen